Mesin Ngisap Pisah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Mesin utama dipisahake saka hopper, gampang lan aman dioperasikake.
2. Filter independen kanggo gampang diresiki
3. Hopper sing ora entuk digayuh
4. Kontrol mikrokomputer
5. Weker kanggo kakehan lan kekurangan materi
6.700G dilengkapi motor penyearah kanthi kecepatan tinggi kanthi ukuran alus lan pasukan sedhot sing kuat - cocog kanggo bahan anyar.
7.800G / 800G2 kanthi pompa tekanan tinggi induksi - kanthi swara sithik lan suwene layanan suwene
8.800G / 800G2 dirancang kanthi piranti reresik otomatis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk