Mesin Rewinding Aluminium Foil Kacepetan Semi Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Rewinder kacepetan dhuwur iki nggunakake sistem elektronik / mekanik paling anyar sing cocog kanggo muter aluminium foil, yaiku counter dawa, kontrol tegangan kanthi layar tutul LCD sing dikontrol dening PLC. 
Wis rampung karo muter otomatis wiwitan otomatis, mandheg kanthi otomatis nalika tekan dawa, otomatis ngganti kertas inti lan liya-liyane. Rewinder semi-otomatis kompak anyar digawe kanggo film aluminium lan cling, aluminium foil roll, roti foil roll, foil roll, gulung foil kluwarga, film bungkus panganan PE, film cling PVC lsp. 
Mesin kasebut kanthi kecepatan dhuwur, ramah pangguna, Kurang saka syarat sing dijaga, gampang dioperasikake.

Data teknis

Jembar gulung sing ora ana geger 200-600mm
Kekandelan materi 7-50 mikro
Gulung metu saka njaba 800mm
Unwind core dia 76mm / 3 ''
Rewind inti dia 30/35/38 / 40mm (pilihan)
Rewind dawa muter 5-900m
Kontrol Ketegangan Megnic 100N.M
Kacepetan 300m / menit
Total Daya 2.2kw
Ukuran 1480x1300x1150mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita