Warta

  • Stretch film machine show in China Plas 2015 Guangzhou

    Pertunjukan mesin film ing China Plas 2015 Guangzhou

    Mesin plastik Wintech co., Ltd nampilake mesin film peregangan kecepatan tinggi, mesin rewinding film regangan otomatis ing Chinaplast, lan seneng banget bisa ketemu akeh pelanggan saka kabeh jagad, matur nuwun kanthi dhukungan lan ngarep-arep bisa ketemu maneh ing Shanghai, 2016. 
    Waca liyane
  • What is cling film rewinding machine

    Apa sing dadi mesin rewinding film cling?

    Kaping pisanan, kita ngerti manawa bungkus kasebut minangka produk penting kulawarga modern kanggo panganan seger, nyimpen panganan supaya ora erosi dening bakteri, supaya bisa ngreksa panganan luwih dawa, lan mesin rewinding film cling, yaiku produksi mesin membran seger. Cepet, sarat mutu, kesehatan, poll ...
    Waca liyane
  • 24th International Istanbul Plastics Industry Fair

    Pameran Industri Plastika Istanbul Internasional kaping 24

    PLAST EURASIA İSTANBUL, platform internasional industri plastik wis tuwuh saben taun kanthi jumlah perusahaan sing nduwe pameran lan pengunjung sing nduweni kualifikasi. Industri plastik Turki wis nambah ekspor dadi $ 1,34 milyar ing kuartal pertama taun iki. Ekspor pl ...
    Waca liyane