Chiller digawe adhem banyu industri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Kabeh kompresor sing diimpor anyar
Komponen sing diimpor paling apik, kanthi syarat layanan sing luwih dawa
Bantuan ngirit ora kurang saka 30% tarif listrik sampeyan
Rong set kompresor sing bisa digunakake bebarengan utawa independen (10 ℃ lan ndhuwur)
Perlindhungan keamanan lan sistem indikator kesalahan sing luwih apik
Kontroler pangolahan mikro, gampang operasi.

Spesifikasi

Model

Unit

5HP

10HP

15HP

20HP

30HP

40HP

Kapasitas kulkas

Kw

14.5

28.9

42.7

57.9

87

116

Kal / h

12470

24854

36722

49740

74820

99760

Kompresor

Daya input /

Kw

3.75

3,75x2

7,5 + 3,75

7,5x2

7.5x3

7.5x4

Daya sing dirating

HP

5

5x2

10 + 5

10x2

10x3

10x4

 

Evaporator

Jinis

Nguap koil pipa

evaporator cangkang

Diameter pipa

Inci

1

1-1 / 2

2

2

2-1 / 2

3

Kulkas

Jinis

R22

Jumlah

KG

1.7

3.4

5.1

6.2

10

13

Kondensor adhem banyu

Jinis

evaporator cangkang

Diameter pipa

Inci

1

1-1 / 2

2

2

2-1 / 2

3

Tingkat aliran banyu adhem

L / mnt

70

110

170

230

330

480

Kapasitas tangki banyu

Sastra

50

100

125

140

150

180

Pompa

Kekuwatan

Kw / HP

0,75 / 1

1,5 / 1

2.2 / 3

4/5

4/5

4/5

Tingkat aliran

L / mnt

106

200

300

530

530

530

Pipa

Ukuran sambungan

 

Stopkontak banyu adhem

 

Inlet banyu adhem

Inci

1 / 2x4

1-1 / 2

2

2

2-1 / 2

3

Inci

1 / 2x4

1-1 / 2

2

2

2-1 / 2

3

Ukuran

mm

1065x550x940

1650x700x1400

2000x800x1500

2200x900x1600

2400x900x1700

2600x1000x1800


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita