Film Peregangan Kanthi Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Mesin rewinder film kanthi otomatis digawe anyar kanthi teknologi sing dikembangake sakaItalia, dibangun ing Taiwan, saiki kita pabrik ing Daratan China mengko ningkatake logika lan struktur sing luwih apik kanggo operasi sing ramah, lan produktivitas sing dhuwur.
Kita wis sukses ngetrapake Paten saka China, lan uga ndhaptar ing akeh negara liya supaya disetujoni paten.
Yaiku ngemot inti kertas otomatis, rewinding otomatis, tukar poros otomatis, otomatis muter muter mundur nalika tekan dawa setting.
Mesin nggunakake Program komunikasi antarmuka antarmuka man-machine PLC sing diimpor, Layar warna tutul, operasi ramah pangguna motor pangguna, operator sing ora trampil bisa mbukak mesin .
Siji operator bisa mbukak maksimal 2-3 unit mesin, bisa nyuda biaya tenaga kerja saka proses produksi.

Data teknis

Nyopot jembaré gulung

Maksimum 500mm

Diameter inti kertas

3 inci

Diameter gulung angin

Max475mm

Jembar gulung

Maksimum 500mm

Diameter inti kertas gulung

1,5 / 2 / 3inch

Diameter njaba gulung

300mm (maks)

Kacepetan Rewinding

1000-1200m / mnt (maks)

Tegangan

220/380 / 415v 3PH

Kekuwatan

4kw

Ukuran mesin

1350x1000x1050mm

Bobot

800kg 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita