Mesin film regangan lapisan pindho

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    WT-55 / 75-1250mm Mesin Film Stretch Otomatis Kanthi Loro / Tiga

    Parameter Teknis Utama

    Model

     

    WT-55/75

     

    Jembar film

    1250mm

    Film sing Kandel 

    0.01-0.05mm

    Jembar Film

    1000mm

    Kacepetan garis mesin 

    160 m / mnt

    Kapasitas ekstrusi maksimal 

    120kg / jam

    Diameter mundur maks

    400mm

    Diameter sekrup 

    55 / 75mm

    Rasio sekrup L / D

    30: 1

    Tenaga motor mesin utama

    15 / 22KW

    Ukuran sakabèhé (LxWxH) 

    7x3x3.6m

    Bobot total  

    8T

    Karakteristik

    Unit iki minangka film pemeran otomatis sing entuk paten nasional kanthi riset lan pangembangan perusahaan. Nggunakake sistem kontrol industri cerdas sing canggih, kanthi pemotong otomatis sing didhelikake, pemotongan otomatis, pangowahan otomatis, pemuatan batang poros pneumatik kanthi otomatis lan sederhana, kabeh unit bisa digunakake kanthi stabil, film nduwurke tumpukan lancar lan seragam kanthi tampilan apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk