Menara adhem

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Nggunakake bantalan berkualitas tinggi, kanthi swara sithik
2. Nggunakake segel tahan-tahan kualitas tinggi, tanpa bocor banyu
3. Nginstal ing posisi pipa apa wae
4. Ora diwatesi ruang
5. Tanpa ngisi bahan bakar, tahan banyu, konsumsi daya sithik.
6. Yen perlu, pompa suhu dhuwur bisa disesuaikan kanggo pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita