Mesin Clinding Film Cling lan Slitting Film

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Operasi iki gampang lan aman, nggawe rol sing dibutuhake luwih lancar lan padhet lan apik kanggo meksa tarik lan resistensi tindikan sawise disentuh karo hawa. Unit kasebut cocog kanggo muter film babagan film lan jinis film plastik liyane (kanthi jembar sing padha ).
Bisa ngganti rol film gedhe dadi siji kanthi sarat (jembaré padha). Operasi bisa mbenerake produksi saka tahap sing salah, ningkatake roller luwih lancar, nambah kualitas permukaan. Unit kasebut didhukung dening papan datar kanggo nyuplai film, nggawe kacepetan sing padha ing antarane film muter lan film sing digulung. Nyuda babagan film sing dibutuhake.
Gesekan dikendhaleni silinder. Penyesuaian gampang, swara sithik, modulasi pangalo frekuensi, kontrol digital counter kanthi otomatis. Iki mesin sing luwih dhuwur kualitas ing saindenging jagad.

Data teknis

Model

WT500S

Jembar produk rampung (mm)

300-500

Tenaga motor (kw)

2.2

Kacepetan mesin sing luwih linuwih (m / mnt)

600

Mode Laying Roll (mm)

Kanthi tangan

Diameter gulung sepah (maks) (mm)

400

Jembar gulung sepah (maks) (mm)

300-500

Spesifikasi inti saka rol induk

3 "

Jembar sub-roll (max) (mm)

300-500

Diameter sub-roll (max) (mm)

220

Spesifikasi inti sub-roll

3 ", 2", Φ38mm

Ukuran sakabèhé (L × W × H) (m)

1,4 × 1,0 × 1,1

Bobot (kg)

600


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita