Babagan Kita

Babagan Kita

Profil perusahaan

20170919113933_8783

Wintech Plastik Machinery Co., ltd.dununge ing Dongguan City (Provinsi Guangdong) China sing minangka perusahaan sing spesialisasine kanggo ngrancang, ngembangake lan nggawe mesin kanggo mesin film regangan, rewinder film peregangan otomatis lan slitter, kanggo saben pasar. Matur nuwun kanggo sistem paten lan teknisi kanthi pengalaman luwih saka 20 taun.
fleksibilitas produksi. Gagasan desain sing inovatif, presisi pabrikan, komponen sing bisa dipercaya banget lan dhukungan terus saka teknisi, njamin para pelanggan nampa layanan jangka panjang sing solid. 

u=3074046701,1565652758&fm=11&gp=0

Fitur kasebut tegese perusahaan kita wis dadi pimpinan pasar, kanthi mesin teknologi tinggi ing saindenging jagad: Spanyol, India, Amerika Serikat, Jerman, Kanada, Rusia, Argentina, Arab Saudi, Indonesia, Afrika Selatan, Meksiko, Turki, Brasil , Lokal cabang wétan tengah ing 10 Kota Ramadhan, Mesir, hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan produk.
profesional lan efektif ing saindenging jagad. Wintech nyedhiyakake teknologi sing nggedhekake kemungkinan perusahaan lan urip sampeyan. Didhukung dening staf sing enom, dinamis nanging wis berpengalaman, perusahaan kasebut bisa ngasilake mesin sing disesuaikan karo kebutuhan pelanggan. 

Kasus sing sukses

16

Mesin Plastik Wintech Co., ltd. Dununge ing Dongguan City (Provinsi Guangdong) China sing minangka perusahaan sing spesialisasine ngrancang, ngembangake lan nggawe mesin kanggo mesin film regangan, Otomatis film rewinder lan slitter film, kanggo saben pasar. Thanks kanggo sistem sing dipatenake lan teknisi sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun, Wintech Plastik Machinery Co., ltd. nyedhiyakake solusi paling larang ing pasar sing nuntut lan njamin produk akhir teknologi tinggi. Kemajuan teknologi sing terus-terusan lan komitmen sing terus saya gedhe ngidini Wintech Plastik Machines Co., ltd kanggo makarya kanthi efisien, profesional lan efektif ing saindenging jagad.

Wintech nyedhiyakake teknologi sing nggedhekake kemungkinan perusahaan lan urip sampeyan. Didhukung dening staf sing enom, dinamis nanging wis berpengalaman, perusahaan kasebut bisa ngasilake mesin sing disesuaikan karo kabutuhan pelanggan, kanthi menehi perhatian marang fleksibilitas produksi. Gagasan desain sing inovatif, presisi pabrikan, komponen sing bisa dipercaya banget lan dhukungan saka para teknisi, mesthekake pelanggan nampa layanan jangka panjang sing padhet.