Mesin Sedhot 300G

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Kanthi tapak cilik lan bobote sithik, kasedhiya langsung dipasang ing mesin utawa wadhah liyane kanggo momotan otomatis.
Kontrol mikrokomputer
Weker kanggo kakehan lan kekurangan materi.
300G dilengkapi motor penyearah kanthi kecepatan tinggi kanthi ukuran alus lan pasukan sedhot sing kuwat kanggo bahan anyar
Pompa tekanan tinggi indhuksi 400G kanthi swara sithik lan suwene layanan suwene.
Desain papan kontrol kabel - gampang disetel lan kontrol kanthi jarak.

Data teknis

  Model

WT-X300G

WT-X400G

Motor

Jinis

Sikat Karbon

Prabawa

Spesifikasi

1KW / 1.3HP 1Ψ

0,75KW / 1HP 3Ψ

Ngirim Kapasitas (kg / jam)

300

330

Ngundhuh Jarak (m)

3.5

4

Tekanan Angin Statis (mm / kuat)

1300

1400

Volume Reservoir (L)

7.5

7.5

Ngirim Diameter Batin Tybe (mm)

Ψ38

Ψ38

Spesifikasi Selang sing Ditempelake (mm)

Ψ38mmX3.5m 1Pcs

Ψ38mmX4m 1Pcs

Ukuran (cm)

34X34X59

45X37X66

Kira-kira Bobot Bersih (KG)

12

27


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk