Mesin film babagan kecepatan tinggi saka Mesin Plastik Wintech

Mesin Plastik Wintech Co., Ltd. sing dununge ing Dongguan City (Provinsi Guangdong) China sing minangka perusahaan sing spesialisasine ngrancang, ngembangake lan nggawe mesin kanggo mesin film regangan, rewinder film otomatis lan slitter, kanggo saben pasar. Thanks kanggo sistem paten lan teknisi sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun

Merek Ndhuwur

  • brand16
  • brand02
  • brand15
  • brand14
  • brand13
  • brand12
  • brand11
  • brand09
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand06
  • brand08
  • brand07
  • brand10

VIdeo